zondag 16 september 2012

Dagje uit.

Gisteren was ik jarig. Omdat de visite allemaal een dag ervoor geweest is, en wij eigenlijk wel een dagje weg wilden, zijn we (Lief, de 2 kids en ik) gisteren een dagje uit geweest. Eerst naar schoonmoeder die sinds mei op een gesloten afdeling zit omdat ze een hersenontsteking en een hersenbloeding kreeg zomaar ineens. We hebben haar een stukje taart gebracht, en ze wilde mee een kopje koffie drinken en zelfs nog mee naar buiten om een eindje te gaan wandelen in het bos. Normaal bonjourt ze je meteen buiten, maar gisteren dus niet! :-) Stevig omarmt liepen we een rondje door het naastgelegen bos. Ze babbelde erop los, niet allemaal voor ons verstaanbaar of herkenbaar, maar dat gaf niet. Ze was er even uit.


Daarna zijn we met ons vieren Deventer in gegaan. Voor Lief was dat 25 jaar geleden. Hij had er op school gezeten en was daarna nooit meer terug geweest. Een mooie stad met veel leuke oude pandjes.
En als kers op de slagroom (wat eigenlijk een rare uitdrukking is want voor mij hoeven ze die kers er niet bij te doen) uit eten in Nijmegen met als einde een heerlijk toetje.


Jongste zit klaar om aan te vallen op wat hij noemde: een Tiramisu Tropisch eiland met muntboom


Panne Cotta

Al met een een geslaagde dag, een heerlijke verjaardag!

© KH

6 opmerkingen:

stiefbeen.blogspot.nl zei

nog van harte gefeliciteerd en een fijne dag die heb je zo te zien al gehad.

Helma zei

Ten eerste nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag Kati :-) En zo te lezen hebben jullie een heel fijn dagje gehad. De nagerechtjes zien er inderdaad heerlijk uit.

Je schoonmoeder heeft ook een wandeling kunnen maken dus een hele fijne dag voor allemaal geweest.

groetjes, Helma

Kati H zei

Bedankt Bas en Helma. Ja t was voor allemaal n leuke dag. De dag ervoor had ik t al met mijn eigen familie gevierd dus echt n beetje dubbel feest. :)

Ursula zei

Lieve Kati van ♥ we zijn weer even oud. Vandaag mag ik een dagje uitzoeken van de arbodienst dus hadde tijd om jouw boog te lezen. Ik vind het heerlijk en eigenlijk óók het liefste willen. Mijn eigen blog page. Kun jij mij daarbij helpen? Ik lees hét wel xxx

Ursula zei

Uitzieken ipv uitzoeken! Sorry....bytheway ik heb een blog account zie ik daar ga ik mij eens in verdiepen. #zinin ;-)

Kati H zei

Ik wil je met liefde en plezier helpen Urs. Laat maar weten.