dinsdag 30 april 2013

Engeland

Vandaag is het feest, en eigenlijk de rest van de week ook. Voor mij dan. Morgen ga ik naar mijn moeder en donderdag vertrekken we. Moeder, zus, zus haar dochter (mijn petekind) en ik, op naar Londen voor 3 dagen. We vliegen om 7 uur dus moeder zegt dat we om 4 uur weg moeten rijden. *slik* Beetje vroeg maar goed, the fun can begin! Natuurlijk gaat mijn camera ook mee, ik heb zelfs een extra sdhd card gekocht voor 'je weet maar nooit hoeveel foto's ik ga maken'.
Vandaag zit ik de hele dag aan de buis gekluisterd om maar niets te hoeven missen van de troonswisseling. Maar daarna wordt het 3 dagen lopen of misschien wel rennen achter mijn moeder aan. Die heeft meer energie dan mijn zus(je) en ik bij elkaar!

Normaal als wij naar Engeland gaan, gaan we met de boot, en zien we de kust dichterbij komen. Benieuwd of we dat vanuit het vliegtuig kunnen zien. Geen idee eigenlijk. Ik hou mijn camera wel in de aanslag.
London here I come!


The White cliffs of Dover


Helemaal ingezoomd dus wat wazig


Vuurtoren in de verte

 
The White Cliffs drie weken na onze toenmalige vakantie. Het weer was toen wat minder dan bij aankomst!

© KH

3 opmerkingen:

nic.b van es zei

dat word dus heerlijk genieten.

An zei

Veel plezier gewenst!

Daan (Dan) zei

vaak zit ik al te janken als de cliffs in de verte opdoemen.. viel deze keer mee... misschien heeft jarenlange therapie toch geholpen...