maandag 27 augustus 2012

Hommels en gele margrieten

Nu ik mijn fotoblog veranderd heb, denk ik dat deze foto's beter uit gaan komen. Het zijn verschillende foto's van hommels en mijn gele margrieten vanaf 2010 denk ik.Ik maak ook zelf elke week quotes en pics op mijn andere blog. Soms met eigen foto's soms met andere die ik op internet vind.
Zo wordt bovenstaande foto dan zo:


Deze gele margrieten heb ik ooit nog gekregen in een ver verleden van mijn schoonvader toen ik nog met zijn zoon getrouwd was en schoonvader nog leefde uiteraard. Hij had ze in zijn tuin staan en het was een aardig bosje maar ik had niet kunnen vermoeden dat ze uit zouden groeien tot zo'n grote bos!En ze zaaien zich steeds meer uit, als ik ze er niet uit trek waar ik ze niet wil hebben, zou heel mijn tuin er vol mee staan.


Een stervende hommel, zo zielig. Als kind redde ik ooit een hommel uit de drinkbak van onze hond en 'had ik een hommel als huisdier' tenminste hij bleef een aantal dagen in de tuin zitten om bij te komen. Ik was 9 en voerde hem appelstroop. Na een paar dagen was hij weg en ik was ervan overtuigd dat het door mijn 'goede' zorgen kwam. Hij was vast aangesterkt! :) Vandaar mijn liefde voor hommels. Hommeles had ik mijn hommel liefkozend genoemd. Ik weet het nog als de dag van gisteren! :) Vandaar dat ik nu nóg hommels wil aaien! Ja ik weet het mijn kinderen verklaren me ook voor gek! :-D


Een stervende bij, ook al zo zielig, maar je kunt gewoon niks doen.


De zon schijnt nét langs de bloemblaadjes


Schitterend hart heeft zo'n gele margriet


Hommel met stuifmeel


Spelen met Picasa (augustus 2012)


Met quote

© KH

4 opmerkingen:

stiefbeen.blogspot.nl zei

heerlijk zo,n vrolijk gele log.

Kati zei

Ik dacht even wat fleurigs, Stiefbeen! ;)

Helma zei

Dit is werkelijk ontzettend mooi Kati. De gele bloemen zijn allemaal zonnetjes op zich, bovendien prachtig van kleur en heel mooi scherp. Compliment.

groetjes, Helma

Leander zei

prachtig mooie kleuren ! Overigens, als je in een bosrijke omgeving woont, kun je te maken krijgen met boktor! Zeer vervelend. Mocht het zover komen dan is dit de oplossing: boktor gassen