woensdag 21 september 2016

Efteling

Gisteren had ik het er met Melody over dat ik in het Engels ben gaan schrijven omdat ik online vrienden heb die meelezen en geen Nederlands kunnen plus dat ik me soms beter kan uitdrukken in het Engels. Maar waarom niet allebei gebruiken, zei Melody. En daar kon ik niks tegenin brengen. Dus vanaf nu gewoon weer af en toe in het Nederlands en soms in het Engels zeker als het de Thursday Challenge is waar veel buitenlanders lezen.

In onze vakantie hebben we zoals ik vorige week al zei niet veel gedaan, maar we zijn wel toen het een dagje niet zo heel heet was naar de Efteling geweest. Ik heb af en toe wat zwart wit foto's genomen en af en toe kleur. Omdat we zo vaak in de Efteling komen (ik kom er al vanaf mijn 2) kun je ook meer de tijd nemen om foto's te maken. Wij hoeven niet in al die nieuwe snelle attracties en als het niet druk is kun je rustig aan doen.

Hieronder een kleine impressie;

 Pagode

 Stoomlocomotief

 Sint Nicolaas

Ganzehoedster

Droomvlucht

 Carnaval Festival
 Uitzicht vanuit de gondels


 traptreintjes
 uitzicht vanuit de pagode
 uitzicht vanuit de Pagode op de achtbanen
 mensen in de nieuwe achtbaan de Baron

 Diorama

 Richting kasteel Doornroosje

 Wachter in slaap

 Langnek

 Kleine boodschap

 Indische Waterlelies

kinderen spelen met water

© KH


1 opmerking:

Melody Steenkamp zei

Ik roep al jaren, wat zeg ik: eeuwen, niet mijn park, veel te druk veel te rumoerig etc etc etc

En ja natuurlijk wil ik er best eens rondkijken en vooral fotograferen natuurlijk, maar of dat het er ooit van komt blijft nog even de vraag....

Je weet van mijn groeiproces ....Efteling bezoeken als doel... is nog een brug te ver maar ik zeg nu niet meer 'nooit' ;-)