woensdag 16 augustus 2017

Ruik de herfst...

Nog drie weken, nee nog twee en een half... dan heb ik eindelijk ook vakantie. Als heel Nederland al lang en breed weer vakantie gehad heeft. Niet dat we óp vakantie gaan; was het maar waar. Njente cente want het huis moet opgeknapt. De buitenboel gaan we schilderen en we gaan lekker dagtripjes maken met de trein; ook leuk!

Om eerlijk te zijn durf ik ook nog niet weg nu. Jessie wordt in oktober 16! 16 jaar is heel wat voor een Keeshond en ik zou het mezelf nooit vergeven als ik op vakantie zou zijn en er zou wat met haar gebeuren! Kan altijd natuurlijk, maar dan ben je er snel bij. Nee, we wachten gewoon onze beurt en tijd af. Ik ben veel te blij dat ons hondje er nog is!


Tot die tijd doe ik het gewoon af en toe met herinneringen uit mijn archief; of hier uit de tuin waar ik zo kan genieten van de vele vogels die mijn tuin komen bezoeken. 
Of tijdens wandelingen wat je dan tegenkomt; want je ruikt gewoon de herfst al! 's Morgens die mist, en tijdens en na een zacht regenbuitje die heerlijke lucht buiten. De herfst komt eraan, mensen! Heerlijk! 

 De Hortensia's zijn al flink aan het verkleuren

 Hortensia's met regendruppels

De Karmozijnbes heeft mooie witte bloemetjes en de bessen zijn straks in de herfst paars/blauw

© KH

2 opmerkingen:

Patsfotos. zei

Hoi Kati.

Je ziet inderdaad de herfst komen.
Sommige bomen zijn al een beetje geel-bruin aan het worden.
Wat fijn dat je hondje al zo lang bij je is.

Groettie van Patricia.

Kati H zei

Ja he Patricia, hier zijn sommige bomen ook al geel aan het worden!

Groetjes