donderdag 1 december 2016

Thursday Challenge; Rare

Deze Thursday Challenge is over; "RARE (week 1 of 2)" (Infrequently Seen, Scarce, Unusual, Uncommon, Exceptional,...)

Gisteren was ik met Melody een dagje in Burger's Zoo. Ik ging weg in de vrieskou met prachtig zicht op de bevroren velden vanuit de trein. Helaas bleek het ook te koud voor de meeste dieren die allemaal lekker binnen zaten. Maar dat mocht de pret niet drukken. En pret hadden we hoewel sommige dieren daar kennelijk anders over dachten. De een na de ander zette het op een geeuwen zodra wij arriveerden. Nu vonden wij ons zelf toch echt niet slaapverwekkend.
De tijgers waren gelukkig wel buiten en 1 van hen kwam op ons afgelopen. Er zit gedeeltelijk glas en gaas om het verblijf en bij het glazen gedeelte legde ik mijn hand tegen het glas. De tijger gaf een grote lik tegen mijn hand en draaide zich om. Net op het moment dat hij even stopte maakte ik deze foto;


Even later in het giraffen verblijf (die ook binnen verbleven ivm de kou) kreeg ik weer een grote lik via het raam. Mijn dag was al goed maar nu helemaal! :)


© KH

4 opmerkingen:

Gillena Cox zei

lovely photos; have a good Thursday

much love...

Anoniem zei

Wat een mooi verhaal. En ja ik ben ook wel eens met vrieskou naar de dierentuin geweest, toen zaten ook veel dieren binnen.

Melody Steenkamp zei

Ik lees en mijn mond gaat open.... jawel hoor, die slangengeeuw ongeveer, moet oppassen dat mijn onderkaak niet uit de kom schiet *grinnik* ..

xxx

Klara S zei

Shot with the tiger-marvellous.