woensdag 6 juni 2012

Rainy days in Scotland

'Bladerend' door mijn foto's op Flickr kwam ik de foto van de kop van Picture this tegen. Eilean Donan by Night. De foto is gemaakt in 2005 met onze allereerste digitale camera. Ikzelf maakte ook nog foto's met een camera met rolletjes. 6 rolletjes volgeschoten in 4 weken. Die vakantie reisden wij rond door Schotland. 1 van de mooiste vakantie's ooit. De kinderen waren oud genoeg om het bewust mee te maken, en ex en ik hadden 1 gemeenschappelijk iets (buiten de kinderen) en dat waren de reizen of vakanties. Ook al waren die er meestal alleen maar in de zomer en heel soms tussendoor met de caravan. Deze vakantie echter trokken we met caravan door heel Schotland. En genoten dat ik heb, mijn land, waar ik me zo thuisvoel.

Ik weet nog dat mijn moeder zei: 'jullie zullen wel veel regen hebben, het is hier zo'n slecht weer!' en eigenlijk viel dat alles mee. Al staat Schotland erom bekend, het weer dat wij hadden was beter dan het weer in Nederland in 4 weken tijd. De vakantie in Schotland in 2008 was regenachtiger dan toen in 2005. Hoewel we in 2008 eigenlijk maar anderhalve week echt slecht weer gehad hebben, en het daarna heel erg heet werd! Dus dat kan ook!

Wat foto's van een regenachtig Schotland, omdat het buiten zo druilerig is. Van zowel 2005 als 2008. Om te laten zien, hoe mooi het land is, regen of geen regen! Ik hou van Schotland!


Glencoe Loch Achtriochtan augustus 2005


Jacobite Steamtrain augustus 2005 (voor de Harry Potter hype!) (kunt t verschil van oude en nieuwere camera ook zien zeg!)


Duncansby Stacks Caithness augustus 2005
Castle Stalker juli 2008


Rannoch Moor juli 2008


Loch Rannoch juli 2008
Ik heb ook foto's van Loch Rannoch met mooi weer, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik deze mooier vind!

© KHGeen opmerkingen: